Antikk leksikonside med fargerik Elg

230 ,-

Det lages et unikt verk med Elgen trykket på en antikk side. Liknende de som vises på bildene, men med annerledes fargepalett. Illustrasjonen blir trykket på en tilfeldig side fra det Tyske dyre-leksikonet “Braums Tierleben” (1913). Original illustrasjonen er en digitalt bearbeidet og endret høy-oppløselig skann fra “Meyers Konversationslexikon” (1897). Kjempefin til veggen på kontoret, eller hjemme på stua. Super gave.

Får du velge farger?
Fargepaletten velges etter min (kunstnerens) vurdering, men du kan gjerne foreslå et par farger og jeg vil da forsøke å benytte meg av disse i fargepaletten eller som fargevalg for bakgrunnen.

Forhåndsvisning Farger?
Valg 1, Ja takk, send meg forhåndsvisning!: Du får se et bilde av trykket for godkjenning før jeg sender det til deg.
Valg 2, Nei takk, ønsker en overraskelse i posten!: Trykket sendes til deg uten at du får se bilde av det på forhånd.

Den antikke siden måler 17 x 25 cm og blir montert på et farget A4 tykt papir. Anbefaler at du ikke forsøker å ta arket av bakgrunnen, siden det kan skade verket. Verket signeres i hjørnet. Ramme er ikke inkludert.

Angrerett: Vi gjør oppmerksom på at det ikke gjelder alminnelig angrerett ved kjøp av varer som lages spesielt for deg, siden dette er en spesialbestilling som produseres for deg. Derfor anbefaler vi at du velger å se et bilde av varen før vi sender til deg.

Produktnr: I/A Kategori: Stikkord: , , , ,

Tilleggsinformasjon

Vekt 50 g
Dimensjoner 21 × 30 × 0,5 cm