Litt om kunstneren

Anne

Anne Sofie Nomeland

Jeg heter Anne Sofie Nomeland, og er født på Voss i 1954. Jeg tok min kunstutdanning i voksen alder. Først 3 år på Den Nye Malerskole, Oslo. 3 år ved Oslo Tegne og Malerskole, 1 år ved Strykejernet kunstskole, Oslo, og så 1/2 år hos Jan Sæther.

Det klassiske maleri har alltid inspirert meg, spesielt Renessansen.

Jeg har deltatt på flere kollektiv utstillinger, og er antatt ved Sørlandsutstillingen. I tillegg til å male og tegne jobber jeg med bland annet med papircollage og designer kort. Jeg syr punger og vesker.

Jeg maler med akrylmaling på lerret. Tegner med kull og pastell kritt.

Gamle leker kan være fascinerende, ikke minst historiene som gjerne følger med. Jeg husker fra min egen barndom hvor viktig en bamse eller dukke kan være, og her sett det samme hos mine egne barn og barnebarn.

Treleker kan være vakre i sin slitasje, og være et fint innslag i et stilleben, eller være nok i seg selv.

Et maleri av en kjær leke kan være den perfekte gave. Eller et fint innslag i din egen stue. Kanskje sammen med modellen selv.

Noen eksempler på tidligere portretter

Størrelser og prisantydning

Prisene er kun en antydning, endelig pris kommer av på detaljnivå, ønsket bakgrunn osv. Ønsker du en annen størrelse kan det også ordnes, men da kan det bli noen ekstra kostnader.

a

a

20x30cm (30x20cm)

1600,-

b

b

30x30cm

1800,-

c

c

30x40cm (40x30cm)

2400,-

d

d

40x50cm (50x40cm)

3000,-

Send Forespørsel

  • Dra og slipp filer her, eller
    Godkjente filtyper: jpg, png, pdf.
    Har du fotografier som kan benyttes som referanse til maleriet?
  • Forespørselen er helt uforpliktende og er ikke bindende før vi eventuelt kommer til enighet om betingelsene for bestillingen.